Информация

В тази секция ще се опитаме да дадем възможно най-пълна и ясна информация за сглобяемото строителство. Ще засегнем темите за предимствата му, ще разгледаме различните видове сглобяемо строителство и историята им.

Тук ще откриете най-често задаваните Въпроси и Отговорите им. Новини, свързани с изгражданите от нас къщи, както и в областта на сглобяемото строителство. Ще публикуваме Статии свързани с дървото, като строителен материал, сглобяемите къщи и всичко, свързано с изграждането им. На ваше разположение ще се опитаме да предоставим и нормативните Документи, отнасящи се за този тип строителство.

За нас

Фирма "БЯЛ БОР ПРОЕКТ" ЕООД е един от водещите производители на сглобяеми къщи в България. Основана е през 2002 г. с основна дейност търговия и монтаж на сглобяеми къщи. От 2003 г. започва собствено производство. Разполагаме със собствена производствена база. Имаме богат опит в разработването, производството и монтажа на сглобяеми къщи, с реализирани проекти във Франция, Швейцария, Швеция, Гърция, Кипър и България.

Ние сме един от съучредителите на Българския Съюз на Производителите на Сглобяеми Къщи (БСПСК), който от 24 септември 2008 е член на Европейския съюз по сглобяемото строителство EVF.

сертификат

През август 2008 година, фирмата успешно завърши внедряването на стандарт за контрол на качеството и през септември взе своя сертификат за контрол на качеството EN ISO 9001:2000. Година по-късно - август 2009, успешно подновихме сертификата като EN ISO 9001:2008 замени EN ISO 9001:2000. През 2011 преминахме ресертификация. Сетритифакът може да видите в секцията ДОКУМЕНТИ.

Изпълнени проекти

  • Двуетажна сглобяема къща 161 кв.м.
  • Едноетажна сглобяема къща 97 кв.м.
  • Административна сглобяема сграда 77 кв.м.
  • Лятна градина Витоша