Изпълнени проекти на сглобяеми и модулни къщи

Едноетажни

Едноетажните къщи са изключително удобни и особено удачни, когато разполагате с по-голяма площ за строеж.

Имаме изградени множество красиви и функционални едноетажни къщи в България и Европа. Тук ще ви покажем по-голямата част от тях.

Двуетажни

Двуетажните къщи често се избират като вариант, когато площта за застрояване е малка. Те дават по-голяма площ, а често и по-добра визия и гледка.

През годините Бял Бор Проект ЕООД има осъществени множество проекти на двуетажни постройки. Като най-интересна, от досега представените, клиентите ни намират 161 кв.м. в Търговище. Предстои да ви покажем изключително интересни и красиви двуетажни къщи.

Административни

Сглобяемото строителсто е особено удачно и за изграждането на административни сгради. Бързината и безспорно многото добри качества, които този тип строителство предлага, го правят добър избор.

Ще ви представим някои от проектите, които сме осъществили за клиенти.

Модулни

Модулните къщи с дървена носеща конструкция не са добре познати на българския пазар. Освен безспорните качества, които сглобяемото строителство предоставя, модулните къщи се отличават с изключително кратки срокове за построяване.

За градината

За вашата градина предлагаме навеси, перголи, беседки, пейки, детски площадки, градински къщички за инструменти, декинг, както и различни други аксесоари и оборудвания по желание на клиента.