Едноетажни къщи

Едноетажна сглобяема къща 43 кв.м.

43 кв.м. - вила във Варненско

Малка къща на морето - удобна, функционална, уютна. Разполага с всички удобства, необходими за приятна почивка - 2 самостоятелни спални, хол с кухненски бокс и малка веранда.

Едноетажна сглобяема къща 46 кв.м.

46 кв.м. - семплост и функционалност в Старазагорско

Много удачен вариант за хора, търсещи малка квадратура с удобно разпределение. Къщата разполага с две спални, което осигурява самостоятелност.

Едноетажна сглобяема къща 50 кв.м.

50 кв.м. - вила край Лозенец

Още една къща от сериите с по-малки квадратури. Разположена на морския бряг, тази вила предоставя удобство и пространство. Има една спалня и хол с кухненски бокс. Външната облицовка е направена от красива дървена обшивка.

Едноетажна сглобяема къща 85 кв.м.

85 кв.м. - семейна къща в Дълго Поле

Къщата е построена в Пловдивското село Дълго Поле и разполага с 3 спални, хол с трапезария и отделна кухня. Този проект е с частично завършване - вътрешно-довършителните работи са ангажимент на клиента.

Едноетажна сглобяема къща 97 кв.м.

97 кв.м. - удобна къща във Врачанско

Къщата е построена във Врачанското село Паволче. Представлява функционална постройка с 2 отделени спални със санитарен възел, голям хол с трапезария, свързан удобно с кухнята, допълнителна стая и санитарен възел.

Едноетажна сглобяема къща 116 кв.м.

116 кв.м. - слънчева къща в Пирдоп

Архитектурата е разчупена и интересна. Холът е с френски прозорци и светлината, която влиза през тях, създава усещането за топлина и уют. Къщата разполага с 3 стаи, което осигурява самостоятелност на обитателите ѝ.

Едноетажна сглобяема къща 254 кв.м.

254 кв.м. - просторна къща в Швеция

Това е една изключително красива сглобяема къща, с много интересна и функционална архитектура. Разполага с 4 стаи, трапезария с кухненски бокс и просторен хол с прекрасни френски прозорци, позволяващи светлината да освети цялото помещение.