Двуетажни къщи

Двуетажна сглобяема къща 94 кв.м.

94 кв.м. - вила край Търговище

Двуетажна къща с подпокривен етаж, където са разположени спалните помещения. Покритата тераса предлага прохладна сянка в горещите летни дни. Уютна и удобна както за почивка, така и за постоянно обитаване.

Двуетажна сглобяема къща 147 кв.м.

147 кв.м. - модерен гръцки стил край Атина

Две къщи близнаци, построени на калкан с огледални архитектури. Архитектурата е изчистена, модерна и просторна. Цветовете са решени изцяло в бяло и нюанси на сивото. На втория етаж на къщите са разположени просторни спални с душ кабина и вана пред панорамен прозорец.

Двуетажна сглобяема къща 161 кв.м.

161 кв.м. - пространството и удобство в Търговище

В тази къща е заложено на просторни помещения и функционалност. Има 3 спални на горния етаж и кабинет на първия. Практично е използвано пространството под стълбата за котелно помещение.

Двуетажна сглобяема къща 175 кв.м.

175 кв.м. - красота и традиция от Холандия

Построена в традиционен за Холандия стил, тази къща е просторна, удобна, с много добро разпределение. Благодарение на красивите френски прозорци светлината навлиза в къщата и я прави още по-уютна.

Двуетажна сглобяема къща 218 кв.м.

218 кв.м. - естествено дърво в Швейцария

Това са две еднакви къщи, построени в известният швейцарски курорт Кран Монтана. Разпределението предлага много удобство, дървените обшивки дават усещането за топлина и уют.