Модулни къщи Катерина

Представяме ви модулна сглобяема къща "Катерина". Разлика с панелните сглобяеми къщи е, че този модел се изработва изцяло в нашата фабрика, включително облицовки и инсталации. След това се транспортира до терена на клиента на модули, които се сглобяват на място.

Тази технология позволява изключително бърз монтаж на място в рамките на 1-5 дни. Модулите се изграждат върху метална конструкция, която след това се захваща към бетонни ивици или блокове. Скоро ще ви покажем повече снимков материал от самото производство на модулните къщи.

Това са четири основни модула, които чрез комбинации могат да образуват различни разпределения. Освен тях, допълнително има още един по-тесен модул, които представлява открита или покрита веранда. По-долу ще ви покажем четири такива комбинации.

"Катерина 1" се състои от един цял модул, с допълнителен модул-веранда. Включва една стая със санитарен възел.

"Катерина 2" се състои от два модула, с допълнителен модул-веранда. Включва общо помещение, една спалня и санитарен възел.

"Катерина 3" се състои също от два модула, но този път има две спални, хол, кухненски бокс и санитарен възел. Отново може да има допълнителен модул веранда.

"Катерина 4" реализирахме през 2009 година в Синеморец. Тя е много удобна и практична за вила на морето. Има две самостоятелни спални, просторно общо помещение, в което може да се направят кът за готвене, за хранене и за почивка, баня с тоалетна и антре. Проекта включваше и красива покрита дървена веранда, идеална за прохладните вечери край морето.

При изпълнението на тази модулна къща за външното завършване използвахме метални керемиди, PVC дограма цвят "дърво" и външна винилова облицовка. При вътрешно-довършителните работи използвахме гипскартон и латекс по стените, в банята PVC облицовка, дървена облицовка за таваните и калканите, а подовете са комбинация от ламиниран паркет за стаите и теракота за общото помещение и банята.

Запитване за цена

Име:
E-mail: